Sweden

SWE

Blekinge Lan

Dalarnas Lan

Gavleborgs Lan

Gotlands Lan

Hallands Lan

Jamtlands Lan

Jonkopings Lan

Kalmar Lan

Kronobergs Lan

Norrbottens Lan

Orebro Lan

Ostergotlands Lan

Skane Lan

Sodermanlands Lan

Stockholms Lan

Uppsala Lan

Varmlands Lan

Vasterbottens Lan

Vasternorrlands Lan

Vastmanlands Lan

Vastra Gotaland